Αντιγραφή ξύλινων κουφωμάτων για διατηρητέο στον Πειραιά

Η αντιγραφή ξύλινων κουφωμάτων είναι μια ιδιαίτερα απαιτητική διαδικασία. Προϋποθέτει μεγάλη εμπειρία και εξοικείωση με το υλικό του ξύλου. Επίσης, μια οργανωμένη και σύγχρονη μονάδα παραγωγής σε συνδυασμό με την άρτια καταρτισμένη ομάδα είναι η απόλυτη συνταγή επιτυχίας.

Στα διατηρητέα κτίρια όπως έχουμε ήδη πει και στο παρελθόν, βασική προϋπόθεση στις εργασίες συντήρησης – ανακαίνισης είναι η διατήρηση του χαρακτήρα και της αρχιτεκτονικής που αρχικά είχε χρησιμοποιηθεί. Συνεπώς, η αντιγραφή των αρχικών ξύλινων κουφωμάτων είναι απαραίτητη.

Αντιγραφή ξύλινων κουφωμάτων – Βήματα εργασίας

  • Με μια αυτοψία του χώρου από την ομάδα μας καταγράφουμε τις λεπτομέρειες των πρωτότυπων κουφωμάτων και τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά τους.
  • Στην συνέχεια, αξιολογούμε τον περιβάλλοντα χώρο και τα στοιχεία που υπάρχουν. Σκοπός μας η δημιουργία ενός τελικού αποτελέσματος με ομοιομορφία και σωστή συνέχεια.
  • Έπειτα, προχωρούμε στον σχεδιασμό και την κατασκευή των ξύλινων κουφωμάτων.
  • Ολοκληρώνουμε με την βαφή των κουφωμάτων στο χρώμα που είχαν τα αρχικά κουφώματα.

Τα ξύλινα κουφώματα όπως και όλα μας τα προϊόντα κατασκευάζονται στην ιδιόκτητη μονάδα παραγωγής μας από εξειδικευμένη ομάδα με εμπειρία χρόνων.

Ταυτόχρονα, αναλαμβάνουμε την τοποθέτησή τους με σκοπό να παραδώσουμε ένα τελικό αποτέλεσμα άψογο από κάθε άποψη.

Η διαδικασία για την αντιγραφή ξύλινων κουφωμάτων αν και ιδιαίτερα απαιτητική είναι ταυτόχρονα και μαγική. Έχουμε την δυνατότητα να ζωντανέψουμε ένα κτίριο και να του δώσουμε μία σύγχρονη πινελιά πάντα όμως με τον απαραίτητο σεβασμό.

Στην συνέχεια μπορείτε να δείτε φωτογραφικό υλικό από την πρόσφατη τοποθέτηση ξύλινων κουφωμάτων σε ένα διατηρητέο κτίριο στον Πειραιά. Η ομάδα μας προχώρησε σε πιστή αντιγραφή των αρχικών κουφωμάτων, κατασκευή. βαφή και τοποθέτησή τους.

Σκοπός της ομάδας μας είναι να προσφέρει πάντα ένα άρτιο τελικό αποτέλεσμα ώστε να ικανοποιεί στο μέγιστο τον πελάτη μας.

Επικοινωνήστε μαζί μας για κάθε ερώτηση σχετικά με τoυς τύπους κουφωμάτων που μπορείτε να επιλέξετε για τον δικό σας χώρο.. Η ομάδα μας είναι εδώ για να λύσει κάθε απορία σας και να σας καθοδηγήσει.

Επικοινωνήστε μαζί μας ώστε να συζητήσουμε τις δικές σας ανάγκες και να σχεδιάσουμε τις κατάλληλες λύσεις για εσάς.

Ξύλινα κουφώματα Ergomasif. Αξιόπιστες επιλογές για μια ζωή.

Ακολουθήστε την εταιρεία μας και στα Social Media.

Social media:

FacebookErgomasif

InstagramErgomasif