ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΞΥΛΙΝΩΝ ΚΟΥΦΩΜΑΤΩΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΩΝ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΩΝ

ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΛΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ Ή ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΧΩΡΟ

Πότε ξεκινήσαμε:

ergomasif ιδρύθηκε το 2002 με στόχο να παράγει και να διαθέτει πιστοποιημένα ξύλινα κουφώματα κορυφαίας ποιότητας στην ελληνική αγορά. Ο σχεδιασμός και η παραγωγή των κουφωμάτων μας πραγματοποιείται από το ειδικά καταρτισμένο τεχνικό προσωπικό μας, σε υπερσύγχρονες βιομηχανικές μονάδες με τα πλέον εξελιγμένα μηχανήματα κοπής και βαφής.

Κατασκευαστική υπεροχή

Όλα τα κουφώματα μας κατασκευάζονται σύμφωνα με τις απαιτήσεις αισθητικής και λειτουργικότητας των σύγχρονων κτιρίων ενώ πληρούν πλήρως τις προϋποθέσεις όπως αυτές έχουν τεθεί από την ευρωπαϊκή νομοθεσία.

Η απρόσκοπτη συνεργασία μας με αρχιτέκτονες και διακοσμητές σε όλη την Ελλάδα μας βοηθά να εξελισσόμαστε τόσο από πλευράς σχεδιασμού όσο και από πλευράς τεχνικών κατασκευής. Στόχος μας να φέρουμε με επιτυχία σε πέρας ακόμα και το πιο απαιτητικό έργο.

Η Ergomasif αναλαμβάνει να υλοποιήσει κάθε είδους έργο με σεβασμό στις ιδιαιτερότητες της κάθε περιοχής. Το ξύλινο κούφωμα άλλωστε είναι αναπόσπαστο κομμάτι της ελληνικής αρχιτεκτονικής.

Γι’ αυτό η ergomasif συνδυάζει άψογα την τεχνογνωσία της και την ποιότητα κατασκευής των έργων της, με την παραδοσιακή αρχιτεκτονική των νησιών μας και με τους κατά τόπους παραδοσιακούς οικισμούς της ηπειρωτικής χώρας ή την αρχιτεκτονική των αστικών περιοχών. Με αυτό τον τρόπο φροντίζει να καλύπτει ιδανικά κάθε ανάγκη ικανοποιώντας κάθε απαίτηση.

Τι αναλαμβάνουμε

  • Ιδιωτικά έργα

  • Ιδιωτικές πολυτελής κατοικίες

  • Δημόσια έργα

  • Ξενοδοχειακά έργα

  • Διατηρητέα κτίρια

Η ομάδα μας

Η επιτυχία μας είναι οι άνθρωποί μας!

Το ανθρώπινο δυναμικό της Ergomasif, άψογοι επαγγελματίες με τεχνική κατάρτιση και μακροχρόνια εμπειρία, αποτελούν τον καθοριστικό παράγοντα της επιτυχημένης παρουσίας μας όλα αυτά τα χρόνια.

Οι πιστοποιήσεις μας

Τα κυριότερα σημεία πιστοποίησης RAL είναι:

  • Διαρκής έλεγχος και δοκιμή όλων των υλικών που χρησιμοποιούνται για την παραγωγή των κουφωμάτων.
  • Ποιοτική αξιολόγηση των κουφωμάτων ως τελικό προϊόν με αναλυτική περιγραφή του συνολικού συστήματος. Στο στάδιο αυτό, το τελικό προϊόν υπόκειται σε μια σειρά δοκιμών – τεστ για να πιστοποιηθεί η ποιότητα και η κατασκευαστική αντοχή του.
  • Δημιουργία ενός συγκεκριμένου συστήματος εξασφάλισης της ποιότητας παραγωγής, το οποίο υιοθετείται και τηρείται υποχρεωτικά από τον κατασκευαστή.

icon 1Όλα τα κουφώματά μας συνοδεύονται από κορυφαίες διεθνείς πιστοποιήσεις ορθής λειτουργίας για την οποία και εγγυόμαστε

icon2Πρωταρχικό μας μέλημα είναι η τήρηση των συμφωνημένων χρόνων παράδοσης ανεξαρτήτως ποσότητας

icon 3 afterΠαρέχουμε γενικό after sales service, το οποίο πραγματοποιείται είτε από συνεργεία της εταιρείας μας ή από εξουσιοδοτημένους συνεργάτες μας

icon 4 toolsΤο εξειδικευμένο συνεργείο της εταιρείας μας αναλαμβάνει εξ’ ολοκλήρου τη λήψη των μέτρων κατασκευής και την τοποθέτηση των κουφωμάτων