Γερμανικά ξύλινα κουφώματα. Γιατί είναι τόσο δημοφιλή.

Τον όρο Γερμανικά κουφώματα τον ακούμε πολύ συχνά στον χώρο των ξύλινων κουφωμάτων. Όσοι επιθυμούν ποιοτικά κουφώματα και αξιόπιστες επιλογές αναζητούν αυτό τον τύπο κουφωμάτων. Τι είναι όμως αυτό που κάνεις τα Γερμανικά ξύλινα κουφώματα τόσο δημοφιλή;

Αρχικά, να ξεκαθαρίσουμε πως αυτό που δίνει τον χαρακτηρισμό “Γερμανικό” σε ένα κούφωμα είναι οι προδιαγραφές αλλά και οι πιστοποιήσεις που το συνοδεύουν. Όπως είναι γνωστό, οι Γερμανικές πιστοποιήσεις είναι οι πιο αυστηρές στον κλάδο των ξύλινων κουφωμάτων. Δίνουν την απόλυτη εγγύηση λειτουργικότητας και αποτελέσματος ξεκινώντας από τα υλικά και φτάνοντας στο τελικό προϊόν.

Μια μονάδα παραγωγής η οποία διαθέτει Γερμανική πιστοποίηση για την κατασκευή ξύλινων κουφωμάτων, σημαίνει πως τηρεί και διατηρεί συγκεκριμένα, υψηλά πρότυπα σε όλα τα στάδια παραγωγής.

Γερμανικά κουφώματα και πιστοποιήσεις

Η γερμανική πιστοποίηση RAL θέτει το αυστηρότερο σύστημα παραγωγής για ξύλινα παράθυρα και πόρτες, των οποίων το επίπεδο ποιότητας είναι το υψηλότερο στην Ευρώπη. Η απόκτηση της πιστοποίησης RAL αποτελεί κύριο στόχο για όλες τις βιομηχανίες που παράγουν ξύλινα κουφώματα σε όλο τον κόσμο.

Η Ergomasif είναι κάτοχος της συγκεκριμένης πιστοποίησης που αφορά στις πρώτες ύλες ξυλείας, κρύσταλλα, μηχανισμούς, λάστιχα, σιλικόνες, βαφή καθώς και το τελικό προϊόν.

Συνεπώς, τα έργα μας σχεδιάζονται και κατασκευάζονται στις δικές μας μονάδες παραγωγής. Οι μονάδες μας έχουν λάβη πιστοποίηση με βάση τα πιο αυστηρά πρότυπα.

Επικοινωνήστε μαζί μας για κάθε ερώτηση σχετικά με τoυς τύπους κουφωμάτων που μπορείτε να επιλέξετε για τον δικό σας χώρο.. Η ομάδα μας είναι εδώ για να λύσει κάθε απορία σας και να σας καθοδηγήσει.

Επικοινωνήστε μαζί μας για κάθε ερώτηση σχετικά με το δικό σας έργο. Η ομάδα μας είναι εδώ για να λύσει κάθε απορία σας και να σας καθοδηγήσει.

Ξύλινα κουφώματα Ergomasif. Αξιόπιστες επιλογές για μια ζωή.

Ακολουθήστε την εταιρεία μας και στα Social Media.

Social media:

FacebookErgomasif

InstagramErgomasif