Διακόσμηση και ξύλινα κουφώματα

Τα ξύλινα κουφώματα, είναι ίσως από τις πιο πολύτιμες κατασκευές μέσα σε έναν χώρο. Η θωράκιση απέναντι σε έντονα καιρικά φαινόμενα και η ασφάλεια που προσφέρουν, καθιστά την τοποθέτησή τους απαραίτητη. Εξίσου σημαντικό όμως είναι ο αρμονικός συνδυασμός και με τα στοιχεία και το ύφος διακόσμησης που έχει επιλεγεί. Δεν είναι λίγοι εκείνοι που ρωτούν αν τα ξύλινα κουφώματα μπορούν να ανταπεξέλθουν στις σύγχρονες τάσεις διακόσμησης. Μήπως ταιριάζουν μόνο σε παλιά και παραδοσιακά κτήρια;

Το ξύλο ως υλικό, πέραν όλων των πλεονεκτημάτων που έχουμε αναφέρει πολλές φορές στο παρελθόν, αποτελεί μία πρώτη ύλη “εύπλαστη”. Αρχικά αυτό μοιάζει οξύμωρο. Όμως με τις κατάλληλες επεξεργασίες και τεχνικές μπορεί να ταιριάξει κυριολεκτικά παντού. Και όχι μόνο να εναρμονιστεί με κάθε τύπο διακόσμησης αλλά να τον αναδείξει κιόλας.

Διακόσμηση και ξύλινα κουφώματα και φυσικά…χρώματα.

Η δυνατότητα βαφής των κουφωμάτων είναι επίσης ένα θέμα συζήτησης. Και στις ανακαινίσεις αλλά και στην εγκατάστασή τους σε νέους χώρους. Το χρωματικό εύρος που υπάρχει μας δίνει την δυνατότητα να συνδυάσουμε και να εντάξουμε τα ξύλινα κουφώματα σε κάθε χώρο. Χωρίς να μας απασχολεί το πόσο ιδιαίτερος είναι από πλευράς στυλ και διακόσμησης. Είτε επιθυμούμε ένα πιο παραδοσιακό είτε πιο μοντέρνο στυλ υπάρχουν πάντα οι κατάλληλες προτάσεις και επιλογές,

Ένα ακόμη κομμάτι το οποίο θα αναφέρουμε είναι η ποικιλία που υπάρχει στους μηχανισμούς και τους τύπους των ξύλινων κουφωμάτων. Ανάλογα με τον αρχικό σχεδιασμό, τον διαθέσιμο χώρο αλλά και τις προσωπικές επιθυμίες δημιουργούμε τον τύπο κουφωμάτων που χρειάζεται κάθε έργο.

Διαβάστε περισσότερα για τους τύπους κουφωμάτων εδώ.

Διακόσμηση και ξύλινα κουφώματα και ειδικές κατασκευές. 

Σε αρκετά έργα, υπάρχει η ανάγκη για την δημιουργία custom προτάσεων και λύσεων. Είτε αυτό αφορά το σχέδιο είτε τις τεχνοτροπίες που θα εφαρμόσουμε σε αυτό. Τα ξύλινα κουφώματα είναι ο μοναδικός τύπος κουφωμάτων με τόσο μεγάλη ευελιξία. Τοξωτά παράθυρα και πόρτες, ειδικά ανοίγματα αερισμού, είναι μερικά μόνο από τα ιδιαίτερα σχέδια που μπορεί να συναντήσουμε.

Θα μπορούσαμε να πούμε πως το ξύλο είναι ένα υλικό που “μεταμορφώνεται” σε ότι έχουμε εμείς φανταστεί και ονειρευτεί για τον χώρο μας.

Είτε μιλάμε για ξενοδοχείο, είτε για ιδιωτική κατοικία φέρνει μια αίσθηση ζεστασιάς και οικειότητας. Και φυσικά διατηρεί το αίσθημα πολυτέλειας και αίγλης που του αρμόζει.

Η έμπειρη και εξειδικευμένη ομάδα της Ergomasif είναι πάντα στο πλευρό σας. Είναι δίπλα σας για να σας καθοδηγήσει και να σας βοηθήσει να επιλέξετε αυτό που ταιριάζει στο δικό σας χώρο.

Η έμπειρη και εξειδικευμένη ομάδα της Ergomasif βρίσκεται πάντα στο πλευρό σας. Είναι δίπλα σας για να σας καθοδηγήσει και να σας βοηθήσει να επιλέξετε αυτό που ταιριάζει στο δικό σας χώρο.

Επικοινωνήστε μαζί μας ώστε να συζητήσουμε τις δικές σας ανάγκες και να σχεδιάσουμε τις κατάλληλες λύσεις για εσάς.

Ξύλινα κουφώματα Ergomasif. Αξιόπιστες επιλογές για μια ζωή.

Ακολουθήστε την εταιρεία μας και στα Social Media.

Social media:

FacebookErgomasif

InstagramErgomasif