Δρύινα κουφώματα στην Τήνο. Σχεδιασμός και τοποθέτηση σε πολυτελή ιδιωτική κατοικία του νησιού.

Δρύινα κουφώματα στην Τήνο

Ολοκλήρωση εργασιών σχεδιασμού, κατασκευής και τοποθέτησης δρύινων κουφωμάτων σε πολυτελή ιδιωτική κατοικία στο νησί της Τήνου.

Τα δρύινα κουφώματα αποτελούν μια κατηγορία κουφωμάτων με απαράμιλλη ομορφιά και διαχρονικότητα. Λόγω της ιδιαίτερης εμφάνισης του ξύλου αυτού πετυχαίνουμε κάθε φορά ένα μοναδικό αποτέλεσμα που δίνει αίγλη και αναβαθμίζει την συνολική εικόνα του χώρου που τοποθετείται.

Στην συγκεκριμένη κατοικία τοποθετήσαμε δρύινα κουφώματα σε παράθυρα και πόρτες καθώς επίσης και δρύινα εσωτερικά σκιάδια. Κατασκευάσαμε επίσης και τοποθετήσαμε μία ειδική κατασκευή με συρόμενα δρύινα κουφώματα στην μπροστά όψη της κατοικίας. Έτσι μεγιστοποιήσαμε την φωτεινότητα του εσωτερικού χώρου ενώ ταυτόχρονα δημιουργήσαμε την ψευδαίσθηση την σύνδεσης εσωτερικού και εξωτερικού χώρου.

Η επιλογή του φυσικού χρώματος στα κουφώματα αυτά δημιούργησε την απόλυτη αρμονία μοντέρνου και παραδοσιακού στοιχείου.

Δείτε στην συνέχεια φωτογραφίες του έργου

Επικοινωνήστε μαζί μας για κάθε ερώτηση σχετικά με τoυς τύπους κουφωμάτων που μπορείτε να επιλέξετε για τον δικό σας χώρο.. Η ομάδα μας είναι εδώ για να λύσει κάθε απορία σας και να σας καθοδηγήσει.

Επικοινωνήστε μαζί μας ώστε να συζητήσουμε τις δικές σας ανάγκες και να σχεδιάσουμε τις κατάλληλες λύσεις για εσάς. Αν είστε ιδιοκτήτης τουριστικού καταλύματος ή χτίζετε το δικό σας ξενοδοχείο η εταιρεία μας έχει τις κατάλληλες προτάσεις.

Ξύλινα κουφώματα Ergomasif. Αξιόπιστες επιλογές για μια ζωή.

Ακολουθήστε την εταιρεία μας και στα Social Media.

Social media:

FacebookErgomasif

InstagramErgomasif