Ενεργειακά κουφώματα παθητικής τεχνολογίας2023-09-22T11:40:38+03:00

ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΞΥΛΙΝΩΝ ΚΟΥΦΩΜΑΤΩΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΩΝ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΩΝ

ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ ΠΑΘΗΤΙΚΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ

Ενεργειακά Κουφώματα Ergomasif

Μηδαμινή απώλεια θερμότητας

Τα πρότυπα και οι απαιτήσεις στον τομέα των κατασκευών καθίστανται ολοένα και αυστηρότερα. Οι τάσεις στις σύγχρονες κατασκευές αλλάζουν διαρκώς και πλησιάζουν όλο και περισσότερο στην τήρηση των κριτηρίων παθητικής κατασκευής.

Είναι απαραίτητο τώρα περισσότερο από ποτέ όλες οι νέες κατασκευές να πληρούν τα κριτήρια για κτίρια χαμηλής ενεργειακής κατανάλωσης.

Παράδειγμα:

Σε μια κατοικία χαμηλής ενεργειακής κατανάλωσης, η κατανάλωση ενέργειας για θέρμανση ετησίως δεν θα πρέπει να φτάνει τα  60 kWh/m2a.

Γνωρίζοντας πως το μεγαλύτερο μέρος της ενέργειας μπορεί να χαθεί μέσω των παραθύρων και των θυρών, αυτά καθίστανται τα πιο σημαντικά στοιχεία για την ικανοποίηση των προαναφερθέντων κριτηρίων.

Τα παράθυρα και οι πόρτες που πληρούν αυτά τα κριτήρια υψηλής απόδοσης πρέπει να έχουν απώλεια θερμότητας / κέρδος κάτω από 0,8 W / m2K για ολόκληρη τη μονάδα, ενώ η απώλεια θερμότητας/κέρδος μέσω του υαλοπίνακα πρέπει να είναι τουλάχιστον Ug = 0,7 W / m2K.

Τι πρέπει να γνωρίζετε

  • Είναι πολύ σημαντικό η εγκατάσταση των προϊόντων να γίνεται σύμφωνα με τις οδηγίες RAL.

  • Τα ενεργειακά κουφώματα Ergomasif είναι κατασκευασμένα από φυσικές και ανανεώσιμες πρώτες ύλες(ξύλο). Αυτό τα καθιστά απολύτως κατάλληλα για υψηλής ποιότητας κατασκευής ενεργειακών παθητικών κτηρίων.

  • Όλα τα προϊόντα της εταιρείας ergomasif φέρουν τη γερμανική πιστοποίηση RAL, η απόκτηση της οποίας αποτελεί στόχο για όλες τις βιομηχανίες παραγωγής ξύλινων κουφωμάτων.

Photo Gallery

Δείτε παρακάτω μερικά δείγματα ενεργειακών κουφωμάτων

icon 1Όλα τα κουφώματά μας συνοδεύονται από κορυφαίες διεθνείς πιστοποιήσεις ορθής λειτουργίας

icon2Πρωταρχική προτεραιότητά μας είναι η τήρηση των συμφωνημένων χρόνων παράδοσης

icon 3 afterΠαρέχουμε after sales service, από συνεργεία της εταιρείας μας ή από εξουσιοδοτημένους συνεργάτες

icon 4 toolsΑναλαμβάνουμε εξ’ ολοκλήρου τη λήψη των μέτρων κατασκευής και την τοποθέτηση των κουφωμάτων

Go to Top