Ξύλινα κουφώματα στην Τήνο. Σχεδιασμός και τοποθέτηση σε ιδιωτική κατοικία του νησιού.

Ξύλινα κουφώματα στην Τήνο

Ολοκλήρωση εργασιών σχεδιασμού, κατασκευής και τοποθέτησης ξύλινων κουφωμάτων σε πολυτελή ιδιωτική κατοικία στο νησί της Τήνου.

Ένας χώρος μοντέρνος, minimal, με φωτεινές αποχρώσεις σε τοίχους και πατώματα. Ο ιδανικός καμβάς για να αναδείξει την ομορφιά και την μοναδικότητα των σύγχρονων ξύλινων κουφωμάτων της Ergomasif.

Τα κουφώματα έχουν με την σειρά τους ανοιχτή απόχρωση για να δένουν αρμονικά με την συνολική αρχιτεκτονική του χώρου. Τα ξύλινα κουφώματα που τοποθετήθηκαν συνέβαλαν σημαντικά στην ενεργειακή αναβάθμιση της κατοικίας με σκοπό την συνολική μείωση των απωλειών.

Δείτε στην συνέχεια φωτογραφίες του έργου

Επικοινωνήστε μαζί μας για κάθε ερώτηση σχετικά με τoυς τύπους κουφωμάτων που μπορείτε να επιλέξετε για τον δικό σας χώρο.. Η ομάδα μας είναι εδώ για να λύσει κάθε απορία σας και να σας καθοδηγήσει.

Επικοινωνήστε μαζί μας ώστε να συζητήσουμε τις δικές σας ανάγκες και να σχεδιάσουμε τις κατάλληλες λύσεις για εσάς. Αν είστε ιδιοκτήτης τουριστικού καταλύματος ή χτίζετε το δικό σας ξενοδοχείο η εταιρεία μας έχει τις κατάλληλες προτάσεις.

Ξύλινα κουφώματα Ergomasif. Αξιόπιστες επιλογές για μια ζωή.

Ακολουθήστε την εταιρεία μας και στα Social Media.

Social media:

FacebookErgomasif

InstagramErgomasif