Ξύλινα κουφώματα στην Νάουσα Πάρου. Σχεδιασμός και τοποθέτηση στο συγκρότημα πολυτελών κατοικιών Kosmitis Suites & Villas.

Ξύλινα κουφώματα Νάουσα Πάρου – Kosmitis Suites & Villas

Ολοκλήρωση εργασιών σχεδιασμού, κατασκευής και τοποθέτησης ξύλινων κουφωμάτων στο Kosmitis Suites & Villas στην Νάουσα της Πάρου.

Το κομψό boho ύφος του συγκροτήματος δένει απόλυτα αρμονικά με το μοναδικό τοπίο της Πάρου. Η Νάουσα αποτελει έναν κορυφαίο προορισμό των Κυκλάδων λόγω της ιδιαίτερης ομορφιά της.

Για τις σουίτες και τις βίλες του συγκροτήματος επιλέχθηκαν ξύλινα κουφώματα που συνοδεύουν απόλυτα το συνολικό ύφος της κατασκευής. Παράλληλα, τοποθετήσαμε ξύλινες ηχομονωτικές πόρτες και ξύλινα παντζούρια ραμποτέ με λοξές σχισμές αερισμού. Ένα αρκετά δημοφιλές σχέδιο ειδικά σε νησιωτικές περιοχές. Ξεχωρίζει για την ιδιαίτερη ομορφιά του αλλά και την πρακτικότητά του.

Η βαφή των ξύλινων κουφωμάτων έγινε με χρώμα που αναδεικνύει τον πολυτελή χαρακτήρα του Kosmitis Suites & Villas.

Δείτε στην συνέχεια φωτογραφίες του έργου

Επικοινωνήστε μαζί μας για κάθε ερώτηση σχετικά με τoυς τύπους κουφωμάτων που μπορείτε να επιλέξετε για τον δικό σας χώρο.. Η ομάδα μας είναι εδώ για να λύσει κάθε απορία σας και να σας καθοδηγήσει.

Επικοινωνήστε μαζί μας ώστε να συζητήσουμε τις δικές σας ανάγκες και να σχεδιάσουμε τις κατάλληλες λύσεις για εσάς. Αν είστε ιδιοκτήτης τουριστικού καταλύματος ή χτίζετε το δικό σας ξενοδοχείο η εταιρεία μας έχει τις κατάλληλες προτάσεις.

Ξύλινα κουφώματα Ergomasif. Αξιόπιστες επιλογές για μια ζωή.

Ακολουθήστε την εταιρεία μας και στα Social Media.

Social media:

FacebookErgomasif

InstagramErgomasif