Ξύλινα κουφώματα στη Ζάκυνθο.

Η ομάδα μας ολοκλήρωσε πρόσφατα ένα έργο ιδιαίτερης ομορφιάς και αισθητικής στο υπέροχο νησί της Ζακύνθου. Οι εργασίες αφορούσαν τον σχεδιασμό, την κατασκευή και την τοποθέτηση ξύλινων κουφωμάτων σε μια πολυτελή ιδιωτική κατοικία στο νησί.

Με βάση την τοποθεσία, τον σχεδιασμό αλλά και το μέρος, επιλέξαμε για το συγκεκριμένο project συρόμενα ξύλινα κουφώματα. Με αυτό τον τρόπο μπορέσαμε και δημιουργήσαμε μια υπέροχη αίσθηση επαφής του εσωτερικού και εξωτερικού χώρου και φροντίσαμε για το άπλετο φως στο εσωτερικό του σπιτιού. Ταυτόχρονα από κάθε σημείο του σπιτιού υπάρχει επαφή με τον εξωτερικό χώρο και την μαγευτική θέα.

Παράλληλα, με την επιλογή του συγκεκριμένου τύπου κουφωμάτων, πετύχαμε έξυπνη διαχείριση αλλά και σημαντική εξοικονόμηση χώρου. Καθώς διατηρήσαμε στο έπακρο την Minimal συνολική αισθητική του χώρου.

Ξύλινα κουφώματα στη Ζάκυνθο και αρχιτεκτονική

Όπως όλοι γνωρίζουμε η αρχιτεκτονική του νησιού παρουσιάζει μπαρόκ και αναγεννησιακά στοιχεία. Οι αντίστοιχες επιρροές έχουν περάσει και στην επιλογή των χρωμάτων. Επιλέξαμε λοιπόν κουφώματα που ανέδειξαν το χρώμα των τοίχων αλλά και του εσωτερικού του σπιτιού. Σεβόμενοι φυσικά την επιθυμία για το ένα τελικό αποτέλεσμα κόσμημα για το νησί.

Ξύλινα κουφώματα στην Άνδρο

Σκοπός της ομάδας μας είναι να προσφέρει πάντα ένα άρτιο τελικό αποτέλεσμα ώστε να ικανοποιεί στο μέγιστο τον πελάτη μας.

Επικοινωνήστε μαζί μας για κάθε ερώτηση σχετικά με τoυς τύπους κουφωμάτων που μπορείτε να επιλέξετε για τον δικό σας χώρο.. Η ομάδα μας είναι εδώ για να λύσει κάθε απορία σας και να σας καθοδηγήσει.

Επικοινωνήστε μαζί μας ώστε να συζητήσουμε τις δικές σας ανάγκες και να σχεδιάσουμε τις κατάλληλες λύσεις για εσάς.

Ξύλινα κουφώματα Ergomasif. Αξιόπιστες επιλογές για μια ζωή.

Ακολουθήστε την εταιρεία μας και στα Social Media.

Social media:

FacebookErgomasif

InstagramErgomasif