Ξύλινα κουφώματα και τιμή. Πώς διαμορφώνεται ανάλογα με τις επιλογές του πελάτη.

Ξύλινα κουφώματα και τιμή. Δημιουργείτε έναν νέο χώρο, επαγγελματικό ή ιδιωτικό, ή ανακαινίζετε τον υπάρχοντα; Έχετε επιλέξει ξύλινα κουφώματα, αναγνωρίζοντας τα αισθητικά και πρακτικά οφέλη τους. Το επόμενο ερώτημα είναι εύλογο: Πόσο θα κοστίσουν;

Η επιλογή ξύλινων κουφωμάτων για το σπίτι σας αποτελεί μια επένδυση με πολλαπλά οφέλη. Πέρα από την αισθητική και την ανθεκτικότητα, τα ξύλινα κουφώματα προσφέρουν υψηλή θερμομόνωση και ηχομόνωση, συμβάλλοντας στην άνεση και την εξοικονόμηση ενέργειας. Έτσι, η τιμή τους ποικίλλει κάθε φορά ανάλογα με τις ανάγκες για την εκάστοτε κατασκευής. 

Ποιοι είναι, όμως, οι παράγοντες που επηρεάζουν το κόστος;

Παρακάτω μπορείτε να δείτε αναλυτικά μερικούς από αυτούς.

Είδος ξύλου.

Ανάλογα με το ξύλο που θα επιλέξετε για τον χώρο σας διαμορφώνεται και το κόστος. Είδη ξυλείας όπως δρυς, κ.λ.π. έχουν υψηλότερο κόστος σε σχέση με το πεύκο ή έλατο. Παράλληλα, κάθε είδος ξυλείας έχει τις δικές του μοναδικές ιδιότητες και με βάση τις ανάγκες σας επιλέγετε το κατάλληλο.

Διαστάσεις, σχήμα, τεχνοτροπίες και ειδικές κατασκευές.

Τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά και οι ανάγκες της κάθε κατασκευής καθορίζουν τις παραπάνω επιλογές. Για παράδειγμα αν δημιουργηθεί μια ειδική κατασκευή για την κεντρική πόρτα ενός χώρου, ή επιλέξουμε να δημιουργήσουμε τοξωτά παράθυρα, σαφώς το τελικό κόστος θα είναι υψηλότερο από το να επιλέξουμε μια απλή κατασκευή.

Τύπος κουφώματος.

Με τα ξύλινα κουφώματα δεν υπάρχει περιορίσμός με τυποποιημένες λύσεις. Η εύπλαστοτητα του ξύλου, σε συνδυασμό με την τεχνογνωσία και τον εξοπλισμό μας, μας επιτρέπει να υλοποιήσουμε οποιοδήποτε σχέδιο έχετε στο μυαλό σας.

Λαμβάνοντας υπόψη:

  • Διαθέσιμο χώρο. Μετράμε με ακρίβεια τον χώρο σας για να διασφαλίσουμε την τέλεια εφαρμογή των κουφωμάτων.
  • Αρχική διαμόρφωση. Εξετάζουμε τυχόν υπάρχουσες δομές και προσαρμόζουμε τα κουφώματα για ομοιόμορφο και αρμονικό αποτέλεσμα.
  • Αισθητική. Συνεργαζόμαστε μαζί σας και εσείς επιλέγετε το στυλ, το χρώμα και το φινίρισμα που ταιριάζουν στο γούστο σας.

Συρόμενα, ανοιγόμενα, ανακλινόμενα, κάθετα. Οι επιλογές πολλές και καλύπτουν κάθε ανάγκη και ιδιαιτερότητα.

Ας ξεκαθαρίσουμε κάτι στο σημείο αυτό. Είτε επιλέξετε μια “ακριβή” ή μια πιο οικονομική λύση σε ξύλινα κουφώματα θα έχετε ένα εξαιρετικό τελικό αποτέλεσμα. Ταυτόχρονα, ο χώρος σας θα απολαμβάνει τα οφέλη που προσφέρουν.

  • Υψηλή θερμομόνωση. Ακόμη και με τα βασικά υλικά, τα ξύλινα κουφώματα μειώνουν σημαντικά τις απώλειες θερμότητας, προσφέροντας άνεση και εξοικονόμηση χρημάτων.
  • Αξιόπιστη ηχομόνωση. Τα ξύλινα κουφώματα λειτουργούν ως φράγμα στους εξωτερικούς θορύβους, δημιουργώντας ένα ήσυχο και γαλήνιο περιβάλλον στο σπίτι σας.
  • Ενεργειακή απόδοση. Συμβάλλουν στην ενεργειακή αναβάθμιση του κτιρίου, μειώνοντας το κόστος θέρμανσης και ψύξης.

Εμπειρία και πιστοποιήσεις.

Η επιλογή έμπειρου επαγγελματία για την τοποθέτηση των ξύλινων κουφωμάτων είναι απαραίτητη. Έτσι, υπάρχει εξασφάλιση της σωστής λειτουργίας και της μακροζωίας τους. Επιλέξτε εταιρεία με:

  • Πολυετή εμπειρία. Η Ergomasif, με πολύχρονη παρουσία στον χώρο, διαθέτει την απαραίτητη τεχνογνωσία για την υλοποίηση κάθε project.
  • Υψηλή ποιότητα υλικών. Η Ergomasif χρησιμοποιεί ξύλα από πιστοποιημένες δασικές εκμεταλλεύσεις και υλικά υψηλής ποιότητας.
  • Πιστοποιήσεις. Να είστε βέβαιοι ότι η εταιρεία διαθέτει πιστοποιήσεις για τα υλικά και τις υπηρεσίες που προσφέρει.

Επικοινωνήστε μαζί μας για κάθε ερώτηση σχετικά με τoυς τύπους κουφωμάτων που μπορείτε να επιλέξετε για τον δικό σας χώρο.. Η ομάδα μας είναι εδώ για να λύσει κάθε απορία σας και να σας καθοδηγήσει.

Επικοινωνήστε μαζί μας ώστε να συζητήσουμε τις δικές σας ανάγκες και να σχεδιάσουμε τις κατάλληλες λύσεις για εσάς.

Ξύλινα κουφώματα Ergomasif. Αξιόπιστες επιλογές για μια ζωή.

Ακολουθήστε την εταιρεία μας και στα Social Media.

Social media:

FacebookErgomasif

InstagramErgomasif