Κατασκευή ξενοδοχείου και ξύλινα κουφώματα

Η ανέγερση μιας νέας ξενοδοχειακής μονάδας είναι μια απαιτητική εργασία. Χρειάζεται σωστή μελέτη, σχεδιασμό και υλοποίηση βάση συγκεκριμένου σχεδίου. Η επιλογή των υλικών που θα χρησιμοποιηθούν για να δημιουργηθεί το ιδανικό τελικό αποτέλεσμα είναι μια πρόκληση. Με τα ξύλινα κουφώματα να είναι σχεδόν πάντα μια από τις επικρατέστερες επιλογές πολλοί είναι αυτοί που θα αναρωτηθούν. Είναι τα ξύλινα κουφώματα η κατάλληλη επιλογή; 

Η απάντηση είναι ναι.

Το ξυλο, είναι από τα πρώτα υλικά που οι άνθρωποι χρησιμοποίησαν ποτέ για την κατασκευή κτισμάτων. Είναι ένα υλικό με σημαντική αντοχή στο χρόνο. Με τις σύγχρονες μεθόδους επεξεργασίας και τον σωστό σχεδιασμό, προκύπτει ένα τελικό αποτέλεσμα που θα αντέξει στο χρόνο. Παράλληλα θα διατηρήσει την ομορφιά του αλλά και τις ιδιότητές του

Η κατασκευή ξενοδοχείου με ξύλινα κουφώματα είναι επίσης μια ιδανική επιλογή είτε μιλάμε για minimal μοντέρνο σχεδιασμό είτε για διατήρηση της παραδοσιακής αρχιτεκτονικής σε έναν τόπο.

Με τις επιλογές που υπάρχουν σε minimal γραμμές κουφωμάτων μπορούμε να τα χρησιμοποιήσουμε σε κάθε μοντέρνο ξενοδοχείο αναβαθμίζοντας την τελική του εικόνα. Όταν έχουμε ειδικά να κάνουμε με παραδοσιακές τοποθεσίες ο συνδυασμός πέτρας και ξύλου είναι απαράμιλλης ομορφιάς.

Τα ξύλινα κουφώματα επίσης παρουσιάζουν εξαιρετικές θερμομονωτικές ιδιότητες και συμβάλλουν στην σημαντική εξοικονόμηση ενέργειας.

Ενδεικτικά στις παρακάτω φωτογραφίες μπορείτε να δείτε έργα μας με τοποθέτηση ξύλινων κουφωμάτων σε ξενοδοχειακές μονάδες με παραδοσιακό αλλά και μοντέρνο σχεδιασμό.

Η έμπειρη και εξειδικευμένη ομάδα της Ergomasif βρίσκεται πάντα στο πλευρό σας. Είναι δίπλα σας για να σας καθοδηγήσει και να σας βοηθήσει να επιλέξετε αυτό που ταιριάζει στο δικό σας χώρο.

Επικοινωνήστε μαζί μας ώστε να συζητήσουμε τις δικές σας ανάγκες και να σχεδιάσουμε τις κατάλληλες λύσεις για εσάς.

Ξύλινα κουφώματα Ergomasif. Αξιόπιστες επιλογές για μια ζωή.

Ακολουθήστε την εταιρεία μας και στα Social Media.

Social media:

FacebookErgomasif

InstagramErgomasif