Βαφή ξύλινων κουφωμάτων

Η τεχνική σωστής βαφής ξύλινων κουφωμάτων είναι μια επιστήμη. Αρκετά απαιτητική και με καθορισμένα βήματα

Αν παραλείψουμε ή δεν εκτελέσουμε σωστά κάτι, τότε το τελικό αποτέλεσμα δεν θα είναι αισθητικά και λειτουργικά ορθό.

Η βαφή ξύλινων κουφωμάτων κάθε φορά έχει να κάνει με τις απαιτήσεις και τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του κάθε έργου. Για παράδειγμα, η τοπική αισθητική και αρχιτεκτονική παίζει σημαντικό ρόλο. Ο λόγος ειναι ότι οφείλουμε να αποτυπώσουμε ένα τελικό αποτέλεσμα που έρχεται σε αρμονία με το σύνολο. Επίσης. εξίσου σημαντικό είναι και το κομμάτι του design που έχει γίνει για το κάθε έργο. Η κατάλληλη απόχρωση προκύπτει μετά από συζήτηση με τον πελάτη. Σκοπός να αναδείχθεί το έργο και να έχει ο πελάτης το αποτέλεσμα που έχει φανταστεί και ονειρευτεί.

Βαφή ξύλινων κουφωμάτων – Απόδοση χρωμάτων

Ένας σημαντικός παράγοντας που πρέπει πάντα να έχουμε στον νού μας είναι ότι το ίδιο χρώμα μπορεί να έχει ένα εντελώς διαφορετικό τελικό αποτέλεσμα. Και ο λόγος είναι απλός. Ο περιβάλλοντας χώρος, τα δομικά στοιχεία αλλά και τα χαρακτηριστικά του χώρου κάθε φορά διαφέρουν.

Βαφή ξύλινων κουφωμάτων από την Ergomasif

Η Ergomasif δραστηριοποιείται στον χώρο τον ξύλινων κουφωμάτων πάνω από 20 χρόνια. Η εμπειρία μας στον χώρο μας καθιστά τον κατάλληλο συνεργάτη που θα αποδώσει απόλυτα το κάθε project.

Μονάδα παραγωγής

Στην ιδιόκτητη μονάδα παραγωγής μας χρησιμοποιούμε ρομποτικά συστήματα για την βαφή των προϊόντων μας. Έτσι, εξασφαλίζουμε το τέλειο φινίρισμα, αυξάνουμε την διάρκεια ζωής τους, ελαχιστοποιούμε τις φθορές και εγγυόμαστε αντοχή σε ακραίες κλιματολογικές συνθήκες.

Τα πολυάριθμα έργα που έχουμε αναλάβει σε κάθε περιοχή της Ελλάδας είναι η απόδειξη του άριστου τελικού αποτελέσματος που προσφέρουμε.

Στην συνέχεια μπορείτε να δείτε μερικά από τα παραδείγματα βαφών σε ξύλινα κουφώματα που έχουμε υλοποιήσει σε διάφορες περιοχές.

Η έμπειρη και εξειδικευμένη ομάδα της Ergomasif βρίσκεται πάντα στο πλευρό σας. Είναι δίπλα σας για να σας καθοδηγήσει και να σας βοηθήσει να επιλέξετε αυτό που ταιριάζει στο δικό σας χώρο.

Επικοινωνήστε μαζί μας ώστε να συζητήσουμε τις δικές σας ανάγκες και να σχεδιάσουμε τις κατάλληλες λύσεις για εσάς.

Ξύλινα κουφώματα Ergomasif. Αξιόπιστες επιλογές για μια ζωή.

Ακολουθήστε την εταιρεία μας και στα Social Media.

Social media:

FacebookErgomasif

InstagramErgomasif