6ο Πανελλήνιο συνέδριο Ολιστικής Αρχιτεκτονικής

Το 6ο πανελλήνιο συνέδριο ολιστικής αρχιτεκτονικής, διεξάγεται στη Χαλκίδα, με διεθνή συμμετοχή, και με εκατοντάδες συμμετέχοντες από όλη την Ελλάδα, στις 17-18-19/12/2010.

Από τις 26 Νοεμβρίου 2010 κυκλοφόρησε το δεύτερο τεύχος του ECOΔΟΜΕΙΝ, του πρώτου περιοδικού ολιστικής αρχιτεκτονικής , οικολογικής δόμησης, και γεωβιολογίας , που έχει ποτέ κυκλοφορήσει στην Ελλάδα, και το οποίο σε σχέση με άλλα περιοδικά αποτελεί το προϊόν του συλλογικού μόχθου, της επιστημονικής επάρκειας, και της απόλυτης γνώσης της αγοράς, των μελών του Σ.ΟΛ.ΑΡ. του Συλλόγου Ολιστικής Αρχιτεκτονικής, που περιλαμβάνει εκατοντάδες μηχανικούς, όλων των ειδικοτήτων, και από όλη την Ελλάδα.

Στο δεύτερο τεύχος, που αποτελεί σημαντική εκδοτική προσπάθεια της εταιρείας TRACE, περιλαμβάνονται παρουσιάσεις βιοκλιματικών κτιρίων, από όλη την χώρα μας, και την Ευρώπη, συνεντεύξεις σημαντικών αρχιτεκτόνων, αλλά και παραδοσιακών μαστόρων, όλη η φιλοσοφία της ολιστικής δόμησης, με παρουσιάσεις υλικών και τεχνικών, που για πρώτη φορά δημοσιεύονται, άρθρα για την αξιοβίωτη ανάπτυξη, συνεργασίες διακεκριμένων Ελλήνων και ξένων μηχανικών, βιβλιοπαρουσιάσεις, οικο-ειδήσεις, και γνώσεις και αρχές απλές, που δεν αφορούν μόνο τους μηχανικούς , αλλά και οποιονδήποτε πολίτη.

Στους δεκάδες συνεργάτες και συγγραφείς , συγκαταλέγονται και οι Δ.Ρόκος ,Απ. Ευθυμιάδης, Δ. και Σ. Αντωνακάκη, Γ. Μουζάκης , Κ.Στ. Τσίπηρας, Χρ.Οικονόμου, Φράνκο Μοράμπιτο, Ξένια Κατσιγιάννη, κ.α.

Δείτε φωτογραφίες από το Το 6ο πανελλήνιο συνέδριο ολιστικής αρχιτεκτονικής

Συνεχής και ενεργή παρουσία σε κάθε επαγγελματική δράση με σκοπό την ανάδειξη της μοναδικότητας των προϊόντων μας.

Ξύλινα κουφώματα Ergomasif. Αξιόπιστες επιλογές για μια ζωή.

Social media:

FacebookErgomasif

InstagramErgomasif

Ακολουθήστε την εταιρεία μας και στα Social Media