Ένα διατηρητέο κτίριο είναι ένα κτίσμα με ιστορία και ομορφιά από άλλη εποχή.

Με το πέρασμα των χρόνων δυστυχώς οι φθορές είναι αναπόφευκτες. Ο χρόνος, οι καιρικές συνθήκες και άλλα πολλά είναι αυτά που αλλάζουν την όψη του. Ταυτότχρονα αλλοιώνουν τα χαρακτηριστικά του στοιχεία.

Ξύλινα κουφώματα και διατηρητέο κτίριο

Η τοποθέτηση ξύλινων κουφωμάτων σε τέτοια κτίρια είναι πάντα μία πρόκληση για την ομάδα μας. Η διατήρηση της ταυτότητας του κτιρίου και η ανάδειξη των στοιχείων αρχιτεκτονικής που το χαρακτηρίζουν είναι βασικές προϋποθέσεις για τέτοιου είδους έργα. Λόγω των περιορισμών στην ανακατασκευή και πιστή αντιγραφή του αρχικού σχεδίου των ξύλινων κουφωμάτων η εμπειρία και η υψηλή τεχνογνωσία είναι απαραίτητα.

Στο συγκεκριμένο διατηρητέο κτίριο αντιγράψαμε με ακρίβεια το σχέδιο των αρχικών κουφωμάτων που είχαν τοποθετηθεί. Ταυτόχρονα φροντίσαμε να αποδώσουμε το χρώμα βαφής στο έπακρο με σκοπό να δώσουμε ζωή στο κτίριο. Παράλληλα, η απόχρωση έδεσε απόλυτα με το χρώμα των τοίχων και των γύρω στοιχείων. Έτσι, πετύχαμε ένα τελικό αποτέλεσμα υψηλής αισθητικής και άρτιο από πλευράς αρχιτεκτονικής.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε ενδεικτικές φωτογραφίες του έργου.

Σκοπός της ομάδας μας είναι να προσφέρει πάντα ένα άρτιο τελικό αποτέλεσμα ώστε να ικανοποιεί στο μέγιστο τον πελάτη μας.

Επικοινωνήστε μαζί μας για κάθε ερώτηση σχετικά με τoυς τύπους κουφωμάτων που μπορείτε να επιλέξετε για τον δικό σας χώρο.. Η ομάδα μας είναι εδώ για να λύσει κάθε απορία σας και να σας καθοδηγήσει.

Επικοινωνήστε μαζί μας ώστε να συζητήσουμε τις δικές σας ανάγκες και να σχεδιάσουμε τις κατάλληλες λύσεις για εσάς.

Ξύλινα κουφώματα Ergomasif. Αξιόπιστες επιλογές για μια ζωή.

Ακολουθήστε την εταιρεία μας και στα Social Media.

Social media:

FacebookErgomasif

InstagramErgomasif