Ξύλινα κουφώματα στην Μάνη

Η Μάνη, γνωστή για το άγριο και ταυτόχρονα επιβλητικό της τοπίο, έχει φροντίσει να διατηρήσει σε ένα πολύ μεγάλο βαθμό την αισθητική και την αρχιτεκτονική των παλαιότερων χρόνων. Τα κτίρια της είναι κατά κύριο λόγο ψηλά, πέτρινα με μικρά παράθυρα ώστε να προστατεύονται από τις καιρικές συνθήκες. Τα ξύλινα κουφώματα στην Μάνη, ακολουθούν αρμονικά την συνολική εικόνα των κτιρίων, όντας σε απλές γραμμές, με γήινα και “ήσυχα” χρώματα.

Η ομάδα της Ergomasif ανέλαβε και υλοποίησε τον σχεδιασμό, την κατασκευή αλλά και την τοποθέτηση ξύλινων κουφωμάτων σε τουριστικό κατάλυμα στην ευρύτερη περιοχή της Μάνης.

Σεβόμενοι απόλυτα την μοναδικότητα του τόπου αλλά και του κτιρίου, συμβουλεύσαμε και καθοδηγήσαμε τους ιδιοκτήτες για την κατάλληλη επιλογή ξύλου και σχεδίου ώστε να προσεγγίσουμε όσο περισσότερο γίνεται αυτό που είχαν στο μυαλό τους.

Ο συνδυασμός πέτρας και ξύλου είναι ένας αγαπημένος συνδυασμός. Και για ακόμη μια φορά, το τελικό αποτέλεσμα μας δικαίωσε και ικανοποίησε τις προσδοκίες και τις ανάγκες των ιδιοκτητών. Ταυτόχρονα διατήρησε την παράδοση του τόπου δίνοντάς μας ένα επιβλητικό τελικό αποτέλεσμα.

Στην συνέχεια μπορείτε να δείτε μερικές εικόνες του έργου

Επικοινωνήστε μαζί μας για κάθε ερώτηση σχετικά με τoυς τύπους κουφωμάτων που μπορείτε να επιλέξετε για τον δικό σας χώρο.. Η ομάδα μας είναι εδώ για να λύσει κάθε απορία σας και να σας καθοδηγήσει.

Επικοινωνήστε μαζί μας ώστε να συζητήσουμε τις δικές σας ανάγκες και να σχεδιάσουμε τις κατάλληλες λύσεις για εσάς.

Ξύλινα κουφώματα Ergomasif. Αξιόπιστες επιλογές για μια ζωή.

Ακολουθήστε την εταιρεία μας και στα Social Media.

Social media:

FacebookErgomasif

InstagramErgomasif