Ξύλινα κουφώματα Τήνος

Τοποθέτηση Ξύλινων Κουφωμάτων σε πολυτελή ιδιωτική κατοικία στην Τήνο

Η Ergomasif ολοκλήρωσε με επιτυχία την τοποθέτηση ξύλινων κουφωμάτων σε μια πολυτελή ιδιωτική κατοικία στην Τήνο. Το έργο αυτό αποτέλεσε έναν συνδυασμό υψηλής αισθητικής και λειτουργικότητας, με στόχο την απόλυτη εναρμόνιση των κουφωμάτων με την αρχιτεκτονική και τις απαιτήσεις του συγκεκριμένου χώρου.

Υλικά και προδιαγραφές.

  • Ξυλεία Μεράντι. Χρησιμοποιήθηκε υψηλής ποιότητας ξυλεία μεράντι, γνωστή για την αντοχή της στις καιρικές συνθήκες και την ανθεκτικότητά της στο χρόνο.
  • Σειρά Standard. Τα κουφώματα προέρχονται από την standard σειρά της Ergomasif, η οποία προσφέρει ιδανικές λύσεις για πολυτελείς κατοικίες, εξασφαλίζοντας άψογο φινίρισμα και στιβαρότητα.
  • Χρώμα RAL 7043. Η επιλογή του χρώματος RAL 7043 – ένα κομψό, ουδέτερο γκρι – ενίσχυσε την μοντέρνα αισθητική του έργου, δίνοντας μια σύγχρονη πινελιά που ταιριάζει απόλυτα με την φυσική ομορφιά του τοπίου της Τήνου.

Ειδικές λεπτομέρειες

Η Ergomasif δίνει ιδιαίτερη έμφαση στη λεπτομέρεια και την άριστη τοποθέτηση. Τα κουφώματα εγκαταστάθηκαν με ακρίβεια, εξασφαλίζοντας τέλεια μόνωση και αντοχή στις ακραίες καιρικές συνθήκες που επικρατούν στο νησί. Το αποτέλεσμα είναι μια κατοικία που συνδυάζει την υψηλή αισθητική με την πρακτικότητα, ενσωματώνοντας διαχρονικά υλικά και τεχνογνωσία.

Το έργο είχε ως κύριο στόχο τη δημιουργία μιας πολυτελούς κατοικίας με υψηλά πρότυπα κατασκευής, όπου η χρήση ξύλου μεράντι ανέδειξε την κομψότητα και την φυσική αρμονία του χώρου. Με την επιλογή της σωστής χρωματικής παλέτας και τον συνδυασμό σύγχρονων τεχνικών εγκατάστασης, η κατοικία απέκτησε μια ξεχωριστή ταυτότητα.

Επικοινωνήστε μαζί μας για κάθε ερώτηση σχετικά με τoυς τύπους κουφωμάτων που μπορείτε να επιλέξετε για τον δικό σας χώρο.. Η ομάδα μας είναι εδώ για να λύσει κάθε απορία σας και να σας καθοδηγήσει.

Επικοινωνήστε μαζί μας ώστε να συζητήσουμε τις δικές σας ανάγκες και να σχεδιάσουμε τις κατάλληλες λύσεις για εσάς.

Ξύλινα κουφώματα Ergomasif. Αξιόπιστες επιλογές για μια ζωή.

Ακολουθήστε την εταιρεία μας και στα Social Media.

Social media:

FacebookErgomasif

InstagramErgomasif