ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΞΥΛΙΝΩΝ ΚΟΥΦΩΜΑΤΩΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΩΝ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΩΝ

ΜΟΝΑΔΕΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ

Μονάδες Παραγωγής

Τα ξύλινα κουφώματα Ergomasif κατασκευάζονται σε αποκλειστικότητα από τα εργοστάσιά μας. Η μονάδα παραγωγής μας είναι εξοπλισμένη με τον πλέον υπερσύγχρονο τεχνολογικό εξοπλισμό και διαθέτει όλες τις γνήσιες πιστοποιήσεις. Με αυτό τον τρόπο εξασφαλίζουμε και εγγυόμαστε την ποιότητα του τελικού αποτελέσματος.

Βαφή κουφωμάτων

Η βαφή των προϊόντων μας γίνεται με την χρήση ρομποτικών συστημάτων. Με αυτό τον τρόπο εξασφαλίζουμε τέλειο φινίρισμα και αντοχή στις ακραίες κλιματολογικές συνθήκες. Έτσι μεγιστοποιούμε την διάρκεια ζωής τους και  ελαχιστοποιούμε τις φθορές.

Επενδύουμε συνεχώς στην εκπαίδευση των ανθρώπων μας. Το ανθρώπινο δυναμικό μας είναι εξειδικευμένο και ειδικά καταρτισμένο. Η ομάδα μας απαρτίζεται από σχεδιαστές, αρχιτέκτονες και τεχνίτες, με ειδίκευση στο ξύλινο κούφωμα.

Στην ergomasif έχουμε φροντίσει και διαθέτουμε ξεχωριστό τμήμα R & D  έρευνας και τεχνολογίας, το οποίο εξελίσσει συνεχώς τα ξύλινα κουφώματά μας όσον αφορά στην ποιότητα, τις προδιαγραφές και την αισθητική.

Πλεονεκτήματα

  • Η αναμενόμενη διάρκεια ζωής των ξύλινων κουφωμάτων είναι τουλάχιστον τρεις φορές μεγαλύτερη από τα αντίστοιχα συμβατικά υλικά.

  • Οι φθορές στα ξύλινα κουφώματα επιδιορθώνονται χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα, ενώ στα συνθετικά ή άλλα κουφώματα απαιτείται συχνά η αντικατάστασή τους.

Οι μονάδες παραγωγής μας

Εργαζόμαστε με τα πλεόν σύγχρονα μηχανήματα και εξειδικευμένους συνεργάτες

Ειδικές κατασκευές Ergomasif

Δείτε μερικές από τις ειδικές κατασκευές που ανέλαβε η εταιρεία μας

icon 1Όλα τα κουφώματά μας συνοδεύονται από κορυφαίες διεθνείς πιστοποιήσεις ορθής λειτουργίας

icon2Πρωταρχική προτεραιότητά μας είναι η τήρηση των συμφωνημένων χρόνων παράδοσης

icon 3 afterΠαρέχουμε after sales service, από συνεργεία της εταιρείας μας ή από εξουσιοδοτημένους συνεργάτες

icon 4 toolsΑναλαμβάνουμε εξ’ ολοκλήρου τη λήψη των μέτρων κατασκευής και την τοποθέτηση των κουφωμάτων