Ξύλινα κουφώματα στην Νάουσα Πάρου. Σχεδιασμός και τοποθέτηση στο ξενοδοχείο Clementina Naousa Paros.

Ξύλινα κουφώματα Clementina Naousa Paros – Νάουσα Πάρου.

Ολοκλήρωση εργασιών σχεδιασμού, κατασκευής και τοποθέτησης ξύλινων κουφωμάτων στο Clementina Naousa Paros στην Νάουσα της Πάρου.

Ένα συγκρότημα με καθαρό, minimal και ταυτόχρονα πολυτελές στυλ αποτελεί τον απόλυτο προορισμό για κάποιον που επιδιώκει την άνεση της ιδιωτικότητας.

Για τα διαμερίσματα αλλά και τις πολυτελείς σουίτες του επιλέχθηκαν minimal και διαχρονικά ξύλινα κουφώματα που αναδεικνύουν τον ξεχωριστό χαρακτήρα του. Παράλληλα, τοποθετήσαμε ξύλινες ηχομονωτικές πόρτες ιδανικές για ξενοδοχεία και ξύλινα εσωτερικά σκιάδια που προσφέρουν την απολυτη προστασία από τον ήλιο. Μια πρακτική, έξυπνη και ταυτόχρονα ιδιαίτερα όμορφη επιλογή. 

Η βαφή των ξύλινων κουφωμάτων έγινε με ένα ιδιαίτερο και μοντέρνο χρώμα που “έδεσε” αρμονικά με την εσωτερική αλλά και εξωτερική διακόσμηση των χώρων.

Δείτε στην συνέχεια φωτογραφίες του έργου

Επικοινωνήστε μαζί μας για κάθε ερώτηση σχετικά με τoυς τύπους κουφωμάτων που μπορείτε να επιλέξετε για τον δικό σας χώρο.. Η ομάδα μας είναι εδώ για να λύσει κάθε απορία σας και να σας καθοδηγήσει.

Επικοινωνήστε μαζί μας ώστε να συζητήσουμε τις δικές σας ανάγκες και να σχεδιάσουμε τις κατάλληλες λύσεις για εσάς. Αν είστε ιδιοκτήτης τουριστικού καταλύματος ή χτίζετε το δικό σας ξενοδοχείο η εταιρεία μας έχει τις κατάλληλες προτάσεις.

Ξύλινα κουφώματα Ergomasif. Αξιόπιστες επιλογές για μια ζωή.

Ακολουθήστε την εταιρεία μας και στα Social Media.

Social media:

FacebookErgomasif

InstagramErgomasif