Ξύλινα κουφώματα στην Σίφνο. Σχεδιασμός και τοποθέτηση στο ξενοδοχείο Gerofinikas Boutique Hotel.

Ξύλινα κουφώματα Σίφνος. Gerofinikas Boutique Hotel

Ξύλινα κουφώματα Σίφνος. Παράδοση και αρχιτεκτονική απαράμιλλης ομορφιάς. Η Σίφνος είναι ένα μαγευτικό μέρος στην καρδιά των Κυκλάδων. Ξεχωρίζει για τον αυθεντικό της χαρακτήρα και την γραφικότητα του τοπίου της. Παραδοσιακά σπίτια, υπέροχοι πέτρινοι τοίχοι που συνδυάζονται μοναδικά με το ξύλο σε κάθε κτίσμα.

Με οδηγό αυτά τα μοναδικά στοιχεία του νησιού η ομάδα της Ergomasif προχώρησε στον σχεδιασμό, την κατασκευή και την τοποθέτηση των ξύλινων κουφωμάτων του ξενοδοχείου Gerofinikas Boutique Hotel.

Minimal σχεδιασμός και χρώματα με design που ολοκληρώνουν την όμορφη εικόνα του ξενοδοχείου.

Συγκεκριμένα τοποθετήσαμε

  • Ξύλινα κουφώματα
  • Ξύλινα παράθυρα και παντζούρια
  • Ξύλινες πόρτες

Δείτε στην συνέχεια φωτογραφίες του έργου

Χτίζετε ή ανακαινίζετε το ξενοδοχείο ή το τουριστικό σας κατάλυμμα; Διαβάστε εδώ γιατί τα ξύλινα κουφώματα της Ergomasif είναι η κατάλληλη επιλογή.

Επικοινωνήστε μαζί μας για κάθε ερώτηση σχετικά με τoυς τύπους κουφωμάτων που μπορείτε να επιλέξετε για τον δικό σας χώρο.. Η ομάδα μας είναι εδώ για να λύσει κάθε απορία σας και να σας καθοδηγήσει.

Επικοινωνήστε μαζί μας ώστε να συζητήσουμε τις δικές σας ανάγκες και να σχεδιάσουμε τις κατάλληλες λύσεις για εσάς. Αν είστε ιδιοκτήτης τουριστικού καταλύματος ή χτίζετε το δικό σας ξενοδοχείο η εταιρεία μας έχει τις κατάλληλες προτάσεις.

Ξύλινα κουφώματα Ergomasif. Αξιόπιστες επιλογές για μια ζωή.

Ακολουθήστε την εταιρεία μας και στα Social Media.

Social media:

FacebookErgomasif

InstagramErgomasif