Ξύλινα παράθυρα και μπαλκονόπορτες2023-09-11T18:04:55+03:00

ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΞΥΛΙΝΩΝ ΚΟΥΦΩΜΑΤΩΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΩΝ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΩΝ

ΠΑΡΑΘΥΡΑ-ΜΠΑΛΚΟΝΟΠΟΡΤΕΣ

Ξύλινα Παράθυρα-Μπαλκονόπορτες

Η ergomasif έχει τη διάθεση να σταθεί δίπλα στην ανάγκη των καιρών, όπου πλέον η ομορφιά και η ζεστασιά του ξύλινου κουφώματος είναι απαραίτητο να συνδυάζεται με τη στεγανότητα, την εργονομία και την αντοχή στο χρόνο

Έτσι, δημιούργησε μια σειρά κουφωμάτων με κύριο άξονα την ποιότητα κατασκευής, συνδυασμένη με άριστα υλικά κατασκευής και άψογο φινίρισμα.

Τα ξύλινα παράθυρα και οι μπαλκονόπορτες διατίθενται σε όλα τα χρώματα και σχέδια κατασκευής πάντα με βάση τις δικές σας ανάγκες.

Τα υλικά που χρησιμοποιούνται υπόκεινται σε διαρκείς και αυστηρούς ελέγχους από τις χώρες προέλευσής τους καθώς κι από έγκριτα γερμανικά ινστιτούτα πιστοποίησης ποιότητας.

Για τα ξύλινα παράθυρα όπως και για όλα τα προϊόντα μας, η τοποθέτηση γίνεται από δικό μας ειδικευμένο συνεργείο και αναλαμβάνουμε πλήρη ευθύνη για την εγγύηση άψογης λειτουργίας των κουφωμάτων μας.

INO 68

ino 68 standart ξύλινο κούφωμα

Το ξύλινο κούφωμα πάχους 68 mm είναι ένα δοκιμασμένο φυσικό προϊόν που θα εξασφαλίσει την πιο ευχάριστη ατμόσφαιρα για το κτίριό σας. Το προϊόν είναι κατάλληλο για χρήση σε νέες κατασκευές και ανακαινίσεις.

INO 80

ξύλινο κούφωμα ino 80

Το ξύλινο κούφωμα πάχους 80 mm είναι ένα σύγχρονο φυσικό προϊόν με εξαιρετική θερμική απόδοση. Είναι κατάλληλο για χρήση σε νέες κατασκευές και ανακαινισμένα κτίρια, ενώ μπορεί να τοποθετηθεί και σε κτίρια χαμηλής ενέργειας.

INO HA 80

ha 80 standart ξύλινο κούφωμα

Το κούφωμα ξύλου/αλουμινίου πάχους 80 mm είναι ένα σύγχρονο φυσικό προϊόν με εξαιρετική θερμική απόδοση. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί το ίδιο καλά και σε νέες κατασκευές και σε ανακαινισμένα κτίρια ενώ η χρήση του ενδείκνυται και για κτίρια χαμηλής ενέργειας.

Slim 68L

profil slim σειρά ξύλινων κουφωμάτων

Minimal μοντέρνα κουφώματα λεπτών διατομών που καλύπτουν τις υψηλές απαιτήσεις της σύγχρονης αρχιτεκτονικής. Κουφώματα νέας εποχής για μεγάλες διαστάσεις, υψηλές ενεργειακές αποδόσεις και ξεχωριστό design.

Συρόμενα κουφώματα

συρώμενα κουφώματα ergomasif

Κουφώματα που ενώνουν τον εσωτερικό με τον εξωτερικό χώρο.

Ξύλινα παράθυρα και μπλακονόπορτες

Στην συνέχεια μπορείτε να δείτε μερικά δείγματα με ξύλινα παράθυρα και μπαλκονόπορτες που έχει κατασκευάσει και εγκαταστήσει η εταιρεία μας.

icon 1Όλα τα κουφώματά μας συνοδεύονται από κορυφαίες διεθνείς πιστοποιήσεις ορθής λειτουργίας

icon2Πρωταρχική προτεραιότητά μας είναι η τήρηση των συμφωνημένων χρόνων παράδοσης

icon 3 afterΠαρέχουμε after sales service, από συνεργεία της εταιρείας μας ή από εξουσιοδοτημένους συνεργάτες

icon 4 toolsΑναλαμβάνουμε εξ’ ολοκλήρου τη λήψη των μέτρων κατασκευής και την τοποθέτηση των κουφωμάτων

Go to Top