Ξύλινα παράθυρα και μπαλκονόπορτες2024-05-16T14:21:33+03:00

ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΞΥΛΙΝΩΝ ΚΟΥΦΩΜΑΤΩΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΩΝ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΩΝ

ΠΑΡΑΘΥΡΑ-ΜΠΑΛΚΟΝΟΠΟΡΤΕΣ

Ξύλινα Παράθυρα-Μπαλκονόπορτες

Η ergomasif έχει τη διάθεση να σταθεί δίπλα στην ανάγκη των καιρών, όπου πλέον η ομορφιά και η ζεστασιά του ξύλινου κουφώματος είναι απαραίτητο να συνδυάζεται με τη στεγανότητα, την εργονομία και την αντοχή στο χρόνο

Έτσι, δημιούργησε μια σειρά κουφωμάτων με κύριο άξονα την ποιότητα κατασκευής, συνδυασμένη με άριστα υλικά κατασκευής και άψογο φινίρισμα.

Τα ξύλινα παράθυρα και οι μπαλκονόπορτες διατίθενται σε όλα τα χρώματα και σχέδια κατασκευής πάντα με βάση τις δικές σας ανάγκες.

Τα υλικά που χρησιμοποιούνται υπόκεινται σε διαρκείς και αυστηρούς ελέγχους από τις χώρες προέλευσής τους καθώς κι από έγκριτα γερμανικά ινστιτούτα πιστοποίησης ποιότητας.

Για τα ξύλινα παράθυρα όπως και για όλα τα προϊόντα μας, η τοποθέτηση γίνεται από δικό μας ειδικευμένο συνεργείο και αναλαμβάνουμε πλήρη ευθύνη για την εγγύηση άψογης λειτουργίας των κουφωμάτων μας.

ERGO 68

ino 68 standart ξύλινο κούφωμα

Το προφίλ πάχους 68 mm αποτελεί την standard επιλογή στα ξύλινα κουφώματα. Είναι ιδανικό για χρήση σε νέες κατασκευές και ανακαινίσεις καθώς αναδυκνεύει την κλασσική ομορφιά του ξύλου ενώ ταυτόχρονα εξασφαλίζει υψηλή ενεργειακή απόδοση.

ERGO 80

ξύλινο κούφωμα ino 80

Το προφίλ πάχους 80 mm είναι ένα σύγχρονο προϊόν με εξαιρετική θερμική – ενεργειακή απόδοση. Είναι κατάλληλο για χρήση σε κάθε νέα κατασκευή ή ανακαίνιση. Ταυτόχρονα, αποτελεί ιδανική επιλογή για βιοκλιματικές και παθητικές κατοικίες.

ERGO HA 80

ha 80 standart ξύλινο κούφωμα

Το προφίλ ξύλου/αλουμινίου πάχους 80 mm είναι ένα σύγχρονο προϊόν με υψηλή θερμική – ενεργειακή απόδοση. Ταιριάζει απόλυτα σε μοντέρνες κατασκευές καθώς συνδυάζει την ξεχωριστή εμφάνιση με τις όλες τις ιδιότητες του ξύλου.

Slim 68L

profil slim σειρά ξύλινων κουφωμάτων

Minimal μοντέρνο προφίλ λεπτών διατομών που καλύπτουν τις υψηλές απαιτήσεις της σύγχρονης αρχιτεκτονικής. Μια επιλογή που μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε ξύλινα κουφώματα μεγάλων διαστάσεων ενώ προσφέρει υψηλές ενεργειακές αποδόσεις και ξεχωριστό design.

Συρόμενα κουφώματα

συρώμενα κουφώματα ergomasif

Τα συρόμενα ξύλινα κουφώματα αποτελούν μια ιδιαίτερη και μοντέρνα λύση που ταιριάζουν και αναδεικνύουν κάθε χώρο. Προσφέρουν εξοικονόμηση χώρου, άμεση οπτική επαφή με το εξωτερικό περιβάλλον και δημιουργούν ένα διαχρονικά όμορφο αποτέλεσμα.

Ξύλινα παράθυρα και μπλακονόπορτες

Στην συνέχεια μπορείτε να δείτε μερικά δείγματα με ξύλινα παράθυρα και μπαλκονόπορτες που έχει κατασκευάσει και εγκαταστήσει η εταιρεία μας.

icon 1Όλα τα κουφώματά μας συνοδεύονται από κορυφαίες διεθνείς πιστοποιήσεις ορθής λειτουργίας

icon2Πρωταρχική προτεραιότητά μας είναι η τήρηση των συμφωνημένων χρόνων παράδοσης

icon 3 afterΠαρέχουμε after sales service, από συνεργεία της εταιρείας μας ή από εξουσιοδοτημένους συνεργάτες

icon 4 toolsΑναλαμβάνουμε εξ’ ολοκλήρου τη λήψη των μέτρων κατασκευής και την τοποθέτηση των κουφωμάτων

Go to Top