Ανακαίνιση ξενοδοχείου με ξύλινα κουφώματα. Γιατί να τα επιλέξω;

Aνακαίνιση ξενοδοχείου με ξύλινα κουφώματα. Το ξύλο, σαν υλικό κατασκευής επιλέγεται από πολλούς για κάθε είδους κατασκευή και όχι τυχαία. Η μεγάλη αντοχή στον χρόνο και τις κλιματολογικές αλλαγές, αλλά και η ευκολία και η ευελιξία που παρουσιάζει σε όλα τα στάδια επεξεργασίας του το καθιστά ιδανική επιλογή. Όταν μάλιστα μιλάμε και για μια ανακαίνιση ξενοδοχείου, αυτό το οποίο επιθυμούμε είναι το άρτιο τελικό αποτέλεσμα.

Η διαδικασία της ανακαίνισης ενός ξενοδοχείου είναι μια πολυεπίπεδη εργασία αρκετά απαιτητική.

Μπορεί μάλιστα να γίνει ιδιαίτερα αγχωτική για τον ιδιοκτήτη αν δεν επιλέξει τους κατάλληλους συνεργάτες που θα καταφέρουν να φέρουν εις πέραν το αποτέλεσμα που έχει ο ίδιος φανταστεί. Ζούμε σε μία χώρα όπου το στοιχείο της παράδοσης μας χαρακτηρίζει. Συνεπώς, κατά την διαδικασία μιας ανακαίνισης θέλουμε να διατηρήσουμε και να αναβαθμίσουμε τα στοιχεία που κάνουν κάθε έργο μοναδικό πετυχαίνοντας έτσι ένα άρτιο τελικό αποτέλεσμα.

Τα ξύλινα κουφώματα αποτελούν ιδανική επιλογή για μια ανακαίνιση ξενοδοχείου και παρουσιάζουν πολλά πλεονεκτήματα. Συνοπτικά:

  • Πετυχαίνουμε ενεργειακή αναβάθμιση του κτιρίου
  • Έχουμε μεγάλη ευελιξία, και δυνατότητα ειδικών κατασκευών προσαρμοσμένες στις μοναδικές ανάγκες του κάθε έργου
  • Τα ξύλινα κουφώματα παρουσιάζουν μεγάλη αντοχή στις ιδιαίτερες καιρικές συνθήκες του κάθε τόπου (κρύο, υγρασία, θάλασσα κλπ)
  • Έχουν μεγάλη διάρκεια ζωής και εύκολη διαδικασία συντήρησης
  • Κάνοντας μια ανακαίνιση ξενοδοχείου με ξύλινα κουφώματα πετυχαίνουμε την διατήρηση της παραδοσιακής αρχιτεκτονικής του κάθε τόπου. 

ERGOMASIF, με πάνω από 20 χρόνια εμπειρίας στον κλάδο των ξύλινων κουφωμάτων είναι ο συνεργάτης που αναζητάς και μπορεί να φέρει εις πέρας ακόμη και το πιο απαιτητικό έργο. Εκπροσωπούμε για την  Ελλάδα τρία μεγάλα  Ευρωπαϊκά εργοστάσια παραγωγής ξύλινων κουφωμάτων υψηλών προδιαγραφών. Τα προϊόντα μας φέρουν την Γερμανική πιστοποίηση RAL καθώς επίσης και την πιστοποίηση του “Μπλέ Αγγέλου”. Αυτό σημαίνει πως είναι ασφαλή και μη τοξικά.

Συνεργαζόμαστε με μερικά από τα μεγαλύτερα ξενοδοχεία της χώρας μας, για τα οποία σχεδιάζουμε, επανασχεδιάζουμε και τοποθετούμε ξύλινα κουφώματα άριστης ποιότητας.

Τα προϊόντα της εταιρείας μας μπορούν να τοποθετηθούν σε κάθε περιοχή, παραθαλάσσια, ορεινή κλπ χωρίς κανένα απολύτως θέμα χάρις στην λεπτομερή μελέτη που υλοποιούμε.

Φροντίζουμε να προσαρμόζουμε και να προτείνουμε προϊόντα κατάλληλα για κάθε περιβαλλοντική συνθήκη όσο ιδιαίτερη και αν είναι.

Δείτε μερικά από τα έργα μας εδώ.

Επικοινωνήστε μαζί μας για να συζητήσουμε τις δικές σας μοναδικές ανάγκες

Σημαντική εμπειρία στις ξενοδοχειακές μονάδες και τις μοναδικές τους ανάγκες. Ξύλινα κουφώματα για κάθε περιοχή προσαρμοσμένα στις μοναδικές ανάγκες κάθε τόπου.

Ergomasif wooden frames. Trusted choices for life.

Social media:

FacebookErgomasif

InstagramErgomasif

Ακολουθήστε την εταιρεία μας και στα Social Media