Γιατί να επιλέξω ξύλινα κουφώματα Ergomasif

Τα ξύλινα κουφώματα, αποτελούν εδώ και πάρα πολλά χρόνια την ιδανική επιλογή για ιδιώτες και επαγγελματίες. Η τοποθέτηση τους αναβαθμίζει και αναδεικνύει τον χαρακτήρα κάθε κτιρίου.

Πολλοί είναι εκείνοι που αναρωτιούνται γιατί να τα επιλέξουν; Γιατί να μην επιλέξουν την συμβατική λύση των συνθετικών κουφωμάτων και τι θα αποκομίσουν σαν όφελος;

Εμείς μέσα από το άρθρο μας συγκεντρώσαμε μερικά από τα πλεονεκτήματά τους και σας τα παρουσιάζουμε.

Αισθητική υπεροχή σε κάθε χώρο.

Το ξύλο, είναι ένα φυσικό υλικό και σε όποιον χώρο τοποθετηθεί δίνει αυτόματα την αίσθηση της ζεστασιάς και της οικειότητας. Παράλληλα, δίνει και μια αισθητική υπεροχή στον χώρο.

Πολλές επιλογές στην τυπολογία – Εύρος εφαρμογών

Τα ξύλινα κουφώματα παρουσιάζουν μεγάλη ευελιξία και προσαρμοστικότητα αναφορικά με τον τρόπο κατασκευής και εφαρμογής τους. Μπορούν, με την κατάλληλη τεχνογνωσία, να κατασκευαστούν σε κάθε σχήμα και τυπολογία. Συρόμενα, ανοιγόμενα και άλλα πολλά. Συνεπώς μπορούν να σταθούν και να καλύψουν κάθε ανάγκη όσο ιδιαίτερη και αν είναι. Επίσης, χάρις την μεγάλη ποικιλία χρωμάτων αλλά και ξυλείας μπορούν να δημιουργήσουν άπειρους, μοναδικούς συνδυασμούς για να καλύψουν κάθε αισθητική απαίτηση.

Ξύλινα κουφώματα και υψηλά επίπεδα θερμομόνωσης

Από την φύση του το ξύλο αποτελεί κακό αγωγό της θερμότητας. Σε συνδυασμό με τα κατάλληλα υλικά όπως για παράδειγμα τα διπλά τζάμια μπορούμε να έχουμε την βέλτιστη ενεργειακή απόδοση και κατά συνέπεια και οικονομία.

Μεγάλη διάρκεια ζωής και εύκολη συντήρηση

Έχει αποδειχθεί πως η μέση διάρκεια ζωής ενός ξύλινου κουφώματος είναι τα 60 χρόνια. Με την σωστή συντήρηση αυτή μπορεί σίγουρα να αυξηθεί. Παλαιότερα επικρατούσε η αντίληψη πως η συντήρηση των κουφωμάτων αυτών είναι δύσκολη, χρονοβόρα και κοστοβόρα. Αυτό δεν ισχύει. Τα σύγχρονα υλικά που χρησιμοποιούνται, τα βερνίκια κλπ δίνουν την δυνατότητα για ευκολότερη και όχι τόσο συχνή συντήρησή τους.

Eco friendly επιλογή

Τα ξύλινα κουφώματα αποτελούν την πλέον οικολογική επιλογή. Κατασκευάζονται από φυσικό υλικό και είναι βιοδιασπώμενα. Η ηλεκτροστατική βαφή που χρησιμοποιείται δεν περιέχει χημικά και είναι φιλική προς το περιβάλλον.

Εμείς, στην Ergomasif, σχεδιάζουμε και κατασκευάζουμε γερμανικά ξύλινα κουφώματα υψηλών προδιαγραφών. Η μονάδα παραγωγής μας είναι πιστοποιημένη με την Γερμανική πιστοποίηση RAL κάτι που αποδεικνύει την αρτιότητα αλλά και την ποιότητα του τελικού αποτελέσματος.

Είμαστε δίπλα σας για να σας καθοδηγήσουμε και να σχεδιάσουμε μαζί το επόμενό σας έργο. Επικοινωνήστε μαζί μας.

Ergomasif wooden frames. Trusted choices for life.

Follow our company on Social Media as well.

Social media:

FacebookErgomasif

InstagramErgomasif