Ξύλινα κουφώματα στην Αίγινα

Η Αίγινα, ένα από τα νησιά του Σαρωνικού στην ιδιαίτερη αρχιτεκτονική της παράδοση, συνδυάζει αρμονικά στοιχεία από την κλασική, νεοκλασική και παραδοσιακή Κυκλαδίτικη αρχιτεκτονική. Τα ξύλινα κουφώματα στην Αίγινα λοιπόν δεν θα μπορούσαν να ξεφύγουν από αυτή την φιλοσοφία. Minimal διαχρονικές γραμμές, και χρώματα που δένουν αρμονικά με τα χρώματα του νησιού. Ταυτόχρονα αναδεικνύουν την μοναδικότητα κάθε κτιρίου.

Η ομάδα της Ergomasif, ανέλαβε την σχεδίαση, κατασκευή και τοποθέτηση ξύλινων κουφωμάτων σε μια ιδιωτική κατοικία της Αίγινας. Επιλέχθηκε ένα μεγάλο συρόμενο κούφωμα για ένα από τα κεντρικά σημεία της κατοικίας με σκοπό να επιτρέπει στο άπλετο φως και την εξωτερική ομορφιά του χώρου να εισέρχεται. 

Το ξύλο όπως πολλές φορές έχουμε αναφέρει, έχει εξαιρετικές θερμομονωτικές ιδιότητες. Και τα κουφώματα της Ergomasif είναι σχεδιασμένα ώστε να ανταποκρίνονται άψογα στο ζεστό μεσογειακό κλίμα. Έτσι φροντίζουν και διατηρούν την θερμοκρασία του εσωτερικού χώρου σταθερή και όσο γίνεται ανεπηρρέαστη από τις αλλαγές του καιρού. Ταυτόχρονα, είναι ιδιαίτερα ανθεκτικά στην υγρασία και τους έντονους ανέμους. 

Ως υλικό το ξύλο χαρίζει μια φυσική αίσθηση ζεστασιάς και άνεσης σε κάθε χώρο που τοποθετείται.

Στην συνέχεια μπορείτε να δείτε μερικές φωτογραφίες του έργου.

Contact us for any questions about the types of frames you can choose for your space.. Our team is here to answer all your questions and guide you.

Contact us to discuss your needs and design the right solutions for you.

Ergomasif wooden frames. Trusted choices for life.

Follow our company on Social Media as well.

Social media:

FacebookErgomasif

InstagramErgomasif